TOIMINTAAN MUKAAN

Tervetuloa vapausfestiläiseksi oman valintasi ja aktiivisuutesi mukaan joko aktiivijäsenenä, tukijäsenenä, lahjoittajana, tai yhteistyökumppanina.

Upeaa, että haluat tulla mukaan. Kiitos siitä!

Voit liittyä toimintaamme juuri omalla tavallasi. Voit olla mukana luomassa tapahtumia, jakamassa viestiämme, tuomalla lahjasi meille tai ihan vain osallistumalla tapahtumiin itseäsi voimaannuttaen. Valinta on sinun. Toimimme vapaudesta käsin.

Vapausfestiläisenä pääset tutustumaan lähemmin toimintaan ja verkkosivuille kirjautuessasi saat esimerkiksi yksityiskohtaista tietoa eri tapahtumista.

Valitse oma vaihtoehtosi :

Aktiivijäsen

Aktiivijäsen osallistuu aktiivisesti yhdistyksen toimintaan olemalla esim. mukana tapahtumien järjestämisessä omalla paikkakunnallaan, on auttamassa itse tapahtumassa erilaisissa tehtävissä, tai toimii mahdollisesti mukana eri yhdistyksen toimintaa tukevissa tiimeissä.

Aktiivijäsen on mukana myös oman alueensa someryhmissä ja halutessaan Vapausfestien omalla somealustalla, jonka kautta järjestäydytään, jaetaan tietoa toiminnasta ja järjestetään tapahtumia.

Aktiivijäsenellä on mahdollisuus edetä vastuutehtäviin omalla alueellaan, tai Vapausfestien toiminnassa yleisesti.

Yhdistyksen Varsinaisia jäseniä ovat tällä hetkellä mm. yhdistyksen perustajat.Aktiivijäsen on sama kuin säännöissä mainittu kannatusjäsen. Aktiivijäsenyyden kautta on mahdollista tulla valituksi Varsinaiseksi jäseneksi.

Voit tutustua Yhdistyksen sääntöihin täältä >>

Aktiivijäsenenä pääset siis toiminnan ytimeen ja olet mukana luomassa vapaudesta käsin. Osana Vapausfestien aktiivista tiimiä ovi aukeaa myös mm. tuleviin erikoistapahtumiin.

Aktiivijäsenen jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi.

Liity Aktiivijäseneksi tästä

Tukijäsen

Tukijäsen tukee 20 euron jäsenmaksulla/vuosi Vapausfestien toimintaa ja voi osallistua erilaisiin jäsenille järjestettäviin tapahtumiin. Tukijäsen voi myös halutessaan tukea yhdistystä suuremmalla vuosittaisella jäsenmaksulla. Tukijäsen on sama kuin säännöissä mainittu kannatusjäsen.

Voit tutustua Yhdistyksen sääntöihin täältä >>

Tukijäsenenä pääset tutustumaan yksityiskohtaisesti toimintaan verkkosivuille kirjautuessasi. Voit myös liittyä ja osallistua keskusteluun eri somekanavissa. Esimerkisi Telegramista löytyy erillinen Vapausfetit Tukiryhmä jonne kutsumme sinut mukaan.

Voit halutessasi liittyä tukijäseneksi ensin ja jos haluat tulla aktiivisemmin mukaan niin ilmoita siitä meille, niin voimme muuttaa sinut aktiivijäseneksi antamasi tietojen perustella.

Liity Tukijäseneksi tästä

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload ūüóô