VAPAUSFESTIEN Ydinryhmä

Ilon ja vapauden lähettiläät

Tältä sivulta löydät Vapausfestien sydämen, eli ydinryhmän ja heidän esittelynsä. Ydinryhmä on Vapausfestien varsinaisista jäsenistä koostuva tiimi, joka tekee töitä Vapausfestien toteutumisen eteen.

Jokainen heistä on antanut sydämensä tätä asiaa kohtaan ja tulevat näkyväksi oman ainutlaatuisen persoonansa kautta. Toivomme, että sinä voit tuntea sen kauttamme syntyneen voiman ja energian, minkä uskomme välittyvän sivuiltamme ja toiminnastamme.

Meillä on maailmassa kolme upeaa asiaa, joita me kaikki haluamme; onnellisuus, vapaus ja mielenrauha. Kaikki kolme ovat asioita, jotka saamme myös itse, kun jaamme niitä eteenpäin.

Tutustu meihin !

a changer

Mirja Poikkeus

Vapausfestien Matriarkka

Jäsenvastaava | Somevastaava

Tehtäväni on yhdessä tiimini kanssa huolehtia jäsen- ja someasioista. Käytämme apuna erilaisia sosiaalisen median kanavia, missä tiedotamme mm. tapahtumista ja yhdistyksen kuulumisista.

Tutustu tarkemmin >>
a changer

Mirka Sadeharju

Vapausfestien Valotar

Tapahtumavastaava Pori

Vastaan Porin alueen toiminnasta ja luon aktiivisesti sitä kaikkea, mikä tapahtumien kautta meille virtaa.

Tutustu tarkemmin >>
a changer

Eva Wihlman

Madam Tuletar

Tapahtumavastaava Suomi | Energiavastaava

Olen syvästi tunteva, universaali eteerinen energioiden kokija ja energioiden ääretön kanava. Nautin ja iloitsen onnellisuudesta olla, viettää aikaa ja kokea yhdessä ääretöntä, pohjatonta riemua.

Tutustu tarkemmin >>
a changer

Sofia Lilja "Lili"

Vapauden Puolustajatar

Tanssifestit Konseptivastaava

Olen vapauden puolustaja, henkeen ja vereen valon soturi. Rakastan heimoamme ja huolehdin sen turvallisuudesta, analysoin tilanteita ja teen strategioita. Rakastan myös tanssimista!

Tutustu tarkemmin >>
a changer

Taru Kaukovalta

Vapausfestien Haltijatar

Teknologiavastaava

Teen työtä upean tiimin kanssa eri alustojen kehityksessä jotta yhdistyksellä olisi mahdollisuus hyödyntää nykyaikaisia teknologisia ratkaisuja toimintansa tukemiseen ja laajentamiseen.

Tutustu tarkemmin >>
a changer

Norbert Saint Georges "Norpa"

La Montagne

IT-arkkitehti | Full Stack Ohjelmistokehittäjä

Annan Vapausfestit projektille erityisen luonteeni kautta, ja yhdessä Tarun kanssa, kaiken sen osaamiseni mikä koskettaa suoraan tai epäsuorasti IT-alaa.

Tutustu tarkemmin >>
a changer

Carolina Gripenberg

Vapausfestien Visualisti

Tapahtumavastaava Kirkkonummi

Olen potrettivalokuvaaja. Kuvieni kautta haluan luoda hiljalleen uutta maailmaa sydämeni voimalla. Yhdessä upean tiimin kanssa olen aktiivisesti mukana järjestämässä Vapausfestejä omalla paikkakunnalla.

Tutustu tarkemmin >>
a changer

Pekka J. Mattila

Vapausfestien isä

Olen näyttämässä tietä kohti uutta, hyvyyteen pohjautuvaa yhteiskuntaa, joka lähtee ihmisten tuomisesta yhteen ympäri Suomen samalla heitä voimaannuttaen. Yksin olemme heikkoja, yhdessä voimakkaita.

Tutustu tarkemmin >>
a changer

Mesimarja Paatero

Kosminen Välittäjä

Aluevastaava Rannikko

Toimin Vapausfestien energiatiimissä ja rannikkoalueen tapahtumavastaavana. Olen diplomaattinen viestinvälittäjä vailla valtarakenteita. Tehtäväni on yhdistää kosmoksen kaikki olomuodot pyhän virtaan. Jokaisen luonnolliseen tosiolemukseen, jossa alkuherkkyys puhkeaa kukkaan.

Tutustu tarkemmin >>
a changer

Minna Forstadius

Vapausfestien Kannattelija

Laatuvastaava

Vastaan tiimini kanssa siitä, että Vapausfestien ja yhdistyksen muiden tapahtumien järjestäminen olisi mahdollisimman kätevää ja sujuvaa, eikä pyörää tarvitse keksiä yhä uudelleen.

Tutustu tarkemmin >>
a changer

Juha Kiiski

Vapausfestit ry Varapuheenjohtaja

Talousvastaava | Hallintovastaava

Tehtävänäni on vastata yhdistyksen hallinnosta ja taloudesta. Vuosien mittaisen työurani tuoma kokemus ja osaaminen yritysmaailmasta, on valjastettu rakentamaan Vapausfestien organisaatiota ja kehittämään sen toimintaa.

Tutustu tarkemmin >>
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙