Hyvinvointi

Olemme nyt yhdessä luomassa uutta maailmaa. Sellaista maailmaa, jossa jokaisella on lupa ja edellytykset voida hyvin. Meissä on kaunis tulevaisuus ja se voi tulla todeksi vain sisäisen ilomme vapauttamisen kautta.

Meillä on oikeus pitää sekä henkisestä, että fyysisestä terveydestämme huolta, luonnollisesti. Meillä on käytössämme valtava kirjo lempeitä keinoja hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitoon.

On merkityksellistä nousta ylös ja sanoa ääneen, jos näkee ympärillään vääryyttä. Maailmaa voi muuttaa aloittamalla itsestään. Voidakseen näyttää totuuden maailmalle, on ensin oltava totta itselleen ja seisottava vakaasti sisäisen äänensä rinnalla. On otettava täysi vastuu siitä mitä itse on, ja mitä ympärillään näkee.

On tullut aika itse olla se muutos, jonka haluamme maailmassa nähdä. Meidän on tullut aika nousta omaan voimaamme ja omalla esimerkillämme auttaa myös toisia tekemään niin. Vapausfestit tuo hyvinvoinnin edistäjät yhteen ja auttaa heitä auttamaan itseään, toisiaan ja muita. Juuri tässä järjestyksessä.

Hyvä tulee hyvän luokse ja seura tekee kaltaisekseen. Lähdetään levittämään hyvää!

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙